Novell del 2

Mörkret börjar göra sitt intrång tidigare och tidigare för varje dag som gick nu.
Förut kunder det vara mellan 17-18 tiden men nu kunde det bli mörkt redan vid 15.
Det gnälldes en del på det överallt,men hon kunde tycka  att det var underbart.
Mörkret passade henne så mycket bättre än allt jävla spring på alla solstränder och snack om vad man skulle äta för att vara perfekt. " Så här tappade HEN 20 kg " var hon så less på att läsa om. Det är det ändå det står om på alla löpsedlar om det inte brinner förstås.

När mörkret kommer kan man tända massa ljus och man kan lungt och skönt tända en massa ljus och njuta av mörkret.
 
Hon öppnade en flaska rött vin och popade en skål med pop corn. Hon var sugen på att se en riktigt bra film. En sådan där film som ger en skön aha känsla.

Den senaste tiden hade hon börjat söka efter ett annat begär, hon hade inte känt av det på samma sätt tidigare. Hon trodde hela hennes liv att hon hade det hon ville ha men har hela tiden känt att det har saknats något.
Att träffa nya människor det visste hon att hon ville göra men att träffa en man som inte hade hennes intressen eller en man som hon visste att hon inte kunde vara sig själv till hundra procent var inte det hon ville längre.

Hon har alltid haft ett öppet sinne för sex och har alltid kunnat prata med folk om det och givetvis allt annat med. Ville hon prova något nytt så gjorde hon det. Alla pratade om att analsex var så hemskt och att det skulle göra så ont, att ha weet var jätte hemskt och inte alls tänkbart men hon visste att om man inte har testat det så kan man inte säga att man tycker om det eller inte.

Hon träffade en man från en dejtingsida som hon träffade nere på stan och tog ett glas vin.
Han var väldigt blyg men hon såg inte så mycket till det så när han ville beställa in ett glas vin till var det helt ok.
Hon kände att han behövde det för att ens kunna prata med henne om något annat än jobb. Nu kunde de komma in lite mer på vad han sökte och vad han ville. Han var nyligen separerad och kände att han inte fick riktigt utlopp som han förklarade sig.
Det var ganska mycket som var intressant med honom så hon lyssnade på honom. De satt där ute och intog ett ytterligare glas vin och beställde nu även något att äta så det kunde gå där ifrån. Hon bodde nära men han hade en bit att åka.

Hon hade en tanke som hade blivit ett nytt motto.
- Ville hon träffa honom seriöst så ville hon inte ligga med honom på en gång.
- Ville hon inte träffa honom igen så var det lika bra att ta det hon ville ha och strunta i om det blev bra eller dåligt för då hade det ändå ingen betydelse.
Det var dax att börja tänka som en kille.

Hon var klar med en massa saker och hade lite saker på sin lista som hon ville kolla av innan hon ens kunde se en framtid med honom.
Hon är en tjej som litar starkt på sin magkänsla så när han började öppna upp sig och började berätta att han ser sig stå under en kvinna vaknade hon till.
Hon bad honom att beskriva hur ett drömdag skulle se ut om det var så att de två skulle ses igen.

De drack upp det sista som fanns i glaset och började promenera hem till henne.
På vägen hem så började hon fantisera på vad hon skulle vilja göra med honom. Han hade tidigare under kvällen berättat att han tycker om en kvinna som är stark och har en del saker för sig som han måste infinna sig i. Dessa utmaningar hade triggat igång hennes fantasi väldigt mycket och hon började genast känna att hon gillade den rollen.

När de kom in ville hon ha honom på hallmattan väntandes. Han fick sätta sig på knä och inte röra sig ur fläcken.
Hon ville veta exakt vart hon hade honom.
Han satt kvar där medans hon gick in i köket och hällde upp ett glas rött till sig själv. Hon klädde av sig det som var överflödigt framför honom, såg honom i ögonen och gick sedan in i vardagsrummet.

Hon satte på tv och satte sig i soffan.
Han satt kvar i hallen helt tyst och väntade in ett tecken på att få röra på sig.
Hon tyckte om tanken på att ha honom där ute och hon själv satt skönt i soffan och tog det lugnt.
En tanke slog henne, visst hade hon kvar sina gamla rid saker i garderoben? Hon var tvungen att titta efter och såg honom då sitta fint på hallmattan och han såg lite besvärad ut.

- Har du det bra där?, frågade hon
- Jo Miss men jag måste besöka toaletten, svarade han.

Miss, det var första gången hon blev kallad för det och det tyckte hon om. Miss, det var det hon ville bli kallad från och med nu!

- Ja, du får uppsöka badrummet men när du är klar ska du komma ut till mig i vardagsrummet, NAKEN!, är det förstått?, la hon till med en skarp röst. Hon taggades igång av att känna att det var hon från och med nu som skulle avgöra hans tillstånd och om han fick komma eller inte.

Tyvärr hade hon träffat en massa män tidigare som hade tagit för sig och när de hade tömt sin pungsäck så var det bra, sedan om hon hade kommit eller inte var inte av någon större betydelse. Hon hade gärna känt av mer kuk i sig än vad de män hon hade träffat hade orkat med. Hon var less på att få höra att han kommer nu medans hon själv var nära eller väldigt nära innan kuken slaknade av.

Nu äntligen kände hon sig både väldigt blöt och kände att hon verkligen kunde få en man att slicka henne så länge hon vill och behövde, det andra tanken som slog henne var att hon kunde få honom att använda hennes favorit dildo istället för hans lilla kuk som ändå inte kunde ge henne det hon behövde. Vetskapen av makten berusade henne och nu skulle hon försöka finna den man som hade tiden och kunskapen av att vara lydig sin kvinna.
1 kommentar